Plenoil gasolineras

Recarrega segura, còmoda, automatitzada, de qualitat i amb el millor preu.

El nostre objectiu és fer que el proveïment de combustible sigui segur, còmode, automatitzat, de qualitat i amb el millor preu.

Per a això, posem a disposició dels nostres clients estacions de servei automatitzades que ofereixen carburants de màxima qualitat i compleixen amb la normativa ambiental vigent.

VISIÓ

Ser una empresa líder en la distribució i venda automatitzada d'energia per al vehicle al millor preu possible, amb la més alta qualitat, la rapidesa més gran i la màxima eficiència mediambiental.

MISSIÓ

Millorar la vida de les persones i la llibertat de moviment, proporcionant-los energia per al seu vehicle al mínim cost possible, de forma còmoda, senzilla i innovadora.

Valors Plenoil

A Plenoil treballem cada dia en equip per anticipar-nos a les necessitats del mercat amb l’objectiu de ser millors i oferir el millor preu. Els nostres valors estan presents en la nostra forma de treball basada en la perseverança i l’adaptació a les circumstàncies del sector.

"Ofereixre el millor preu oferint un servei de qualitat és molt més que un objectiu, és un compromís amb els nostres clients".

José Rodríguez de Arellano