Plenoil gasolineras

Plenoil s’incorpora a CEOE com a primer membre del sector de les estacions automàtiques.

Plenoil se incorpora a CEOE como primer miembro del sector de las estaciones automáticas
  • Ambdues entitats treballaran conjuntament per fomentar la innovació, la inversió i el desenvolupament sostenible en el sector energètic, contribuint així al progrés i benestar de la societat espanyola.
  • Aquesta incorporació reafirma el compromís de Plenoil de continuar contribuint al creixement del teixit empresarial espanyol.

Madrid, 12 de setembre de 2023.- Plenoil, empresa líder del sector d’estacions de servei automàtiques, anuncia la seva incorporació a la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) en la seva aposta per treballar al costat d’altres companyies i organismes en la recerca de solucions innovadores i responsables per al sector energètic espanyol. Aquest compromís converteix Plenoil en la primera companyia del sector d’estacions de servei automàtiques a formar part de l’organització empresarial.

La incorporació de Plenoil a CEOE arriba en un moment de creixement del seu negoci, en el qual preveu assolir els 1.200 milions d’euros al tancament de l’exercici 2023, després d’haver aconseguit una facturació de més de 500 milions d’euros (sense IVA) en el primer semestre de l’any. A més a més, l’empresa ha anunciat recentment la seva expansió a Portugal com a oportunitat per entrar en altres mercats internacionals en els pròxims mesos.

L’entrada en l’organització empresarial permet reforçar el posicionament i les relacions institucionals de Plenoil, a més de canalitzar el seu projecte més recent, “Transició Possible“, un espai d’escolta en el qual la societat, les empreses i les institucions poden dialogar i buscar de forma conjunta les solucions als reptes que planteja la transició energètica.

José Rodríguez de Arellano, CEO de Plenoil, ha manifestat la seva satisfacció per unir-se a CEOE, reafirmant “el compromís de l’empresa de treballar de la mà amb altres companyies i organismes en el disseny de polítiques que fomentin la competitivitat empresarial i el respecte pel medi ambient, per conversar i aportar solucions a altres teixits productius en els quals la pujada del preu del combustible afecta directament a la seva productivitat”.

D’altra banda, el president de CEOE, Antonio Garamendi, ha afirmat que “La incorporació a la nostra organització d’una empresa de la talla de Plenoil, que compta amb prop de 200 estacions de servei operatives arreu d’Espanya que donen servei a més de 2,5 milions de clients al mes, és sempre una gran notícia”.

La incorporació de Plenoil a CEOE representa una oportunitat per reforçar la presència del sector energètic en l’àmbit empresarial i en el diàleg amb les institucions i el Govern. Ambdues entitats treballaran conjuntament per fomentar la innovació, la inversió i el desenvolupament sostenible en el sector energètic, contribuint així al progrés i benestar de la societat espanyola.

Sobre Plenoil

Plenoil es líder en el sector de les estacions de servei de nova generació. Amb l’obertura el 2015 de la seva primera estació de servei, l’empresa neix amb l’objectiu de fer que l’ompliment de combustible sigui segur, còmode, automatitzat, de qualitat i amb el millor preu. Per fer-ho possible, posa a disposició dels seus clients estacions de servei automatitzades que ofereixen carburants de la màxima qualitat i que compleixen amb la normativa mediambiental vigent.