Plenoil gasolineras

Com funciona l’aplicació de Plenoil?

¿Cómo funciona la app de Plenoil?

El desenvolupament de l’aplicació de Plenoil ha facilitat a molts clients el repostatge fàcil, còmode i segur. L’aplicació ha evolucionat i ha afegit noves funcionalitats pels usuaris, però com funciona l’aplicació de Plenoil?

En iniciar la sessió l’usuari troba diferents pestanyes que es divideixen en sis: gasolineres, on trobaràs les gasolineres més properes; consums, per consultar els consums mensuals o anuals; repostatges, mostrarà l’evolució de les despeses en els diferents mesos i anys; factures, presenta les factures de cada repostatge, la qual cosa és molt útil per a les empreses; missatges, per escriure a l’empresa i les meves dades, on introduir informació personal.

 

Funcions de l’APP

1. Consulta el preu de les estacions més properes en temps real

Podràs veure la llista de totes les estacions Plenoil i si seleccionades alguna, veuràs el seu preu actualitzat. També pots seleccionar una estació com a favorita i així veure sempre com està el preu. Si vols saber on està alguna de les nostres gasolineres, podràs donar-li a anar i establir una ruta cap a ella.

2. Verifica i descarrega els teus repostatges des del mòbil

Pots veure un resum dels teus repostatges en un mes. Si tens diverses matrícules, pots seleccionar-les per veure el consum de cada vehicle. En el desplegable, podràs triar el mes que vulguis consultar.

3. Gestiona i descarrega les teves factures en un sol clic

Si en el registre has triat factura per subministrament, podràs veure el llistat de totes les factures en un mes.
Si has triat mensual, veuràs una única factura a final de mes. Fent clic a l’íconu de la factura, pots previsualitzar-la i descarregar-la al teu mòbil. Si ho necessites, podràs enviar-la directament per correu a qui vulguis.

4. Visualitza els teus consums per mes o matrícula

Et mostrem gràfics dels teus consums per mes o per matrícula en el cas que en tinguis diverses. Així, de un vist ràpid, veuràs una comparativa mensual dels teus consums o en quin cotxe has repostat més i quant.
 

Com crear un compte?

1. Crea el teu compte

El primer pas és crear un compte. Has de completar totes les teves dades i triar el mode de facturació:

Per subministrament: Es generarà una factura per cada repostatge.

Mensual: Rebràs una única factura a final de mes.

Si tens diverses matrícules, afegeix-les. Després podràs seleccionar la que vulguis al dispensador.

2. Verifica el teu compte

Un cop hagis creat el compte, rebràs un correu electrònic per verificar-lo.

3. Inicia amb l’App

Un cop a l’estació de servei, has de prémer el botó Inicia amb l’App al dispensador o caixer per associar el repostatge al teu compte. Et demanarà introduir el NIF per identificar-te.