Plenoil gasolineras

Plenoil arriba a les 190 estacions amb l’obertura de 13 gasolineres en tan sols dos mesos.

Plenoil alcanza las 190 estaciones con la apertura de 13 gasolineras en tan solo dos meses

Aquesta setmana l’empresa líder en unitats de subministrament automàtic, Plenoil, ha arribat a les 190 gasolineres al voltant d’Espanya amb l’obertura de 13 gasolineres en tan sols dos mesos.

En aquests darrers dos mesos d’estiu, la companyia ha aconseguit obrir 13 gasolineres en nou províncies diferents. En aquest cas, les protagonistes han estat Valladolid amb l’obertura de Laguna de Duero; Còrdova amb Lucena, Alicante III a la província d’Alicante; a València s’han registrat un total de quatre obertures a Massalfassar, Quart de Poblet L’Alcudia I i L’Alcudia II.

A més, la província de Màlaga també ha donat la benvinguda a dues gasolineres Plenoil situades a Pizarra i Mijas Costa. Pel sud, la companyia també ha obert una estació a Lora del Río, Sevilla, la qual era molt esperada pels veïns de la zona a causa dels preus baixos que ofereix l’empresa líder en unitats de subministrament automàtic.

L’expansió de l’empresa per les Illes Canàries no para de créixer i en aquests dos mesos s’han obert unitats de subministrament a Las Palmas i Ingenio. Finalment, el nord també ha donat la benvinguda a la segona gasolinera a Santiago de Compostela, A Corunya.

L’increment del preu del combustible derivat de la guerra d’Ucraïna i la situació socioeconòmica actual fa que els ciutadans es centrin a aconseguir el millor preu del mercat, motiu principal pel qual acudeixen a les unitats de subministrament Plenoil.

Segons l’estudi “Hàbits de consum de combustible a Espanya“, el 61,04% dels conductors a Espanya solen repostar a gasolineres de baix cost; d’ells, la meitat (30,30%) ha començat a fer-ho recentment per tal d’assumir el preu més baix possible.

Concideix amb Plenoil

Plenoil és líder en el sector d’estacions de servei de nova generació. Amb l’obertura el 2015 de la seva primera estació de servei, l’empresa neix amb l’objectiu de fer que l’ompliment de combustible sigui segur, còmode, automatitzat, de qualitat i amb el millor preu. Per a això, posa a disposició dels seus clients gasolineres automatitzades que ofereixen carburants de la màxima qualitat i que compleixen amb la normativa mediambiental vigent.
Plenoil s’abasteix dels principals operadors petrolífers del país, la qual cosa garanteix la màxima qualitat del producte que ofereixen als consumidors. Totes les seves estacions de servei, a més, compten amb un mecanisme de subministrament intuitiu i senzill, així com atenció a peu de pista en horari diürn i sistemes de vigilància 24 hores que garanteixen la seguretat de tots els consumidors. Les instal·lacions estan totalment automatitzades i apliquen les tecnologies més avançades per garantir als clients la màxima comoditat en els proveïments.

L’aplicació de Plenoil, que actualment té més de 120.000 usuaris registrats, permet visualitzar totes les factures i descarregar-les, fer una ullada ràpida als consums (per mesos o per matrícules) i consultar el llistat de totes les estacions Plenoil i el seu preu actualitzat, entre d’altres funcionalitats.