Plenoil gasolineras

Plenoil es posiciona com a líder del sector de les benzineres automàtiques

Una de las estaciones de servicio Plenoil  -Archivo-

La xarxa de benzineres automàtiques ha superat la previsió de vendes amb més de 692 milions de litres de combustible

En proveir a les nostres benzineres, l’estalvi anual mitjà per al consumidor oscil·la entre els 300 i 400 euros

CEO de Plenoil

Estem explorant noves vies com ara l’arrendament i el condicionament de benzineres d’aquest tipus per acostar el combustible als conductors. D’aquesta manera, mitjançant la projecció de benzineres properes a zones urbanes, aconseguim oferir-los un producte de primera necessitat , evitant que realitzin desplaçaments innecessaris , posa de manifest el CEO de Plenoil , José Rodríguez d’Arellano.

L’empresa té com a objectiu continuar creixent a la resta d’Espanya, així com expandir el negoci a altres països, amb l’objectiu d’assolir les 300 benzineres operatives el 2024, mantenint els preus més competitius del mercat. Amb vista al 2023 estima superar els 1.000 milions de litres , cosa que suposarà, en el context de preus actual, una facturació de més de 1.200 milions d’euros (sense IVA).

Des dels nostres inicis hem buscat respondre a la demanda dels consumidors , de manera que puguin accedir a un servei que en el moment actual és essencial, oferint-los el millor preu possible. La seva seguretat i comoditat és la nostra prioritat, així com poder garantir-los la màxima qualitat del nostre producte , apunta José Rodríguez de Arellano. “En proveir a les nostres benzineres, l’estalvi anual mitjà per al consumidor oscil·la entre els 300 i 400 euros” , assegura.

Les instal·lacions estan totalment automatitzades i apliquen les tecnologies més avançades per garantir als clients la màxima comoditat en els proveïments. Plenoil, a més, espera assolir en els propers mesos la xifra de 500.000 usuaris registrats a la base de dades.