Plenoil gasolineras

Torrevella ja suma la seva cinquena estació de servei Plenoil: l’empresa supera així les 160 benzineres a Espanya

Imagen de la estación número 161 en Torrevieja, Alicante
  • El gener del 2023 la companyia ha obert cinc estacions noves

Plenoil va tancar l’any amb 156 estacions de servei i aquest 2023 ja s’han posat les piles per continuar creixent. La primera obertura de l’any va ser Chiclana de la Frontera, Cadis, el 3 de gener passat. A aquesta obertura el va seguir Valladolid , el 5 de gener, sumant així cinc estacions de servei a la província.

A la capital es va obrir la número set el 9 de gener, aconseguint així 30 benzineres a la Comunitat de Madrid . La següent va ser Osuna, Sevilla, que va començar el seu camí el 16 de gener passat. L’última d’aquest primer mes ha estat Torrevella, Alacant , que ja suma cinc estacions a la ciutat.

Plenoil continua apostant per les zones urbanes per acostar-se als clients i evitar la mobilitat innecessària. El creixement de la companyia ha estat exponencial des del seu naixement convertint-se en líders en venda i distribució de combustible al sector de les benzineres automàtiques.

La xarxa de benzineres, que va néixer el 2015, ofereix el preu més baix d’Espanya gràcies a l’eliminació de costos innecessaris ia l’estructura ajustada de què disposen. Compten, a més, amb atenció personalitzada a les seves estacions en els horaris més concorreguts perquè ajudin els clients davant de qualsevol incidència o dubte en el proveïment.